© Toon Dompeling 2017

In een vorig leven als atleet actief in de zaal, op de weg en in het veld en in en op het water. Nu op dezelfde locaties werkzaam als zelfstandig freelance sportfotograaf.

 

Ervaringen opgedaan als atleet in o.a. badminton, kanovaren, schaatsen, triathlon, zeilen, langlaufen, endurance mountainbiken en ultra lopen worden nu ingezet bij het vastleggen van beelden tijdens wedstrijden en evenementen. Naast het vastleggen van actie en emotie hecht ik grote waarde aan een journalistieke benadering. Het verhaal vertellen van een wedstrijd in één beeld en weten wat er speelt bij een club of wedstrijd en daar een beeld bij maken is wat mij betreft zeer belangrijk bij sportfotografie.

Beeldmateriaal wordt aangeboden via Pro Shots Photo Agency BV en ANP . Daarnaast worden opdrachten uitgevoerd voor zowel commerciële als non-profit organisaties.

 

Afgelopen jaar ben ik voornamelijk actief geweest in de tweede, eerste en eredivsie.

 

Bokehlicious.nl Sportfotografie is gevestigd in Weteringbrug en ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 63880636, BTW-nummer 174835644B01 en tevens lid van de Nederlandse Vereniging van Journalisten (NVJ) en lid van NSP.

Toon Dompeling

h/o Bokehlicious.nl Sportfotografie

info@bokehlicious.nl

+31652375683

KvK 63880636