© Toon Dompeling 2019

In een vorig leven als atleet actief in de zaal, op de weg en in het veld en in en op het water. Nu op dezelfde locaties werkzaam als zelfstandig freelance sportfotograaf. Ervaringen opgedaan als atleet in o.a. badminton, kanovaren, schaatsen, triathlon, zeilen, langlaufen, endurance mountainbiken en ultra lopen worden nu ingezet bij het vastleggen van beelden tijdens wedstrijden en evenementen.

Naast het vastleggen van actie en emotie hecht ik grote waarde aan een journalistieke benadering. Het verhaal vertellen van een wedstrijd in één beeld en weten wat er speelt bij een club of wedstrijd en daar een beeld bij maken is wat mij betreft zeer belangrijk bij sportfotografie. Beeldmateriaal bestemd voor media wordt aangeboden via Pro Shots Photo Agency BV. Daarnaast worden opdrachten uitgevoerd voor zowel commerciële als non-profit organisaties.

Beelden van Bokehlicious.nl Sportfotografie worden gebruikt door landelijke dagbladen, magazines zoals Elf Voetbal, Voetbal International en Panna en op een groot aantal online plekken zoals NOS, Fox Sports, nu.nl etc.

Bokehlicious.nl Sportfotografie is gevestigd in Weteringbrug en aangesloten bij de NSP en NVJ, tevens in bezit van politieperskaart.

KvK: 63880636

BTW-nummer 174835644B01

info@bokehlicious.nl

+31629497732